Disclaimer

De content op deze website is met veel zorg door ons opgesteld, toch kunnen aan de informatie die jij op onze site vindt geen rechten worden ontleend. Mocht je op onze TeamFysio website onverhoopt informatie aantreffen die onvolledig of niet juist is, dan vernemen wij dat uiteraard graag. Stuur dan een e-mail naar info@teamfysio.nl. Voor eventuele incomplete of onjuiste informatie op de website of de gevolgen daarvan kan TeamFysio niet aansprakelijk worden gesteld.

TeamFysio behoudt zich het recht de informatie op de website te allen tijde te wijzigen zonder hiervan een nadere aankondiging te doen.

Het is niet toegestaan informatie van deze website te kopiƫren, te downloaden of te verspreiden of kopiƫren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TeamFysio. Informatie op de website mag je wel gebruiken voor eigen gebruik.

 

Volg ons

Onze praktijken

Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd op verschillende locaties in Twente onder andere Enschede, Hengelo en Losser. En kenmerken zich doordat zij gevestigd zijn in moderne gezondheids- en sportcentra.