Fysio Fitheid Scan Teamfysio

Fysiofitheidscan *

Hoe fit ben jij?

Weet je hoeveel beweging je nodig hebt om jouw gezondheid te bevorderen? Onze fysiofitheidscan geeft je inzicht en een persoonlijk advies van een van onze Fysiotherapeuten. Zo ontdek je wat je minimaal nodig hebt aan beweging om lekker in je vel te zitten en je fit te voelen.

Voor wie is die fysiofitheidscan bedoeld?

De fysiofitheidscan is bedoeld voor iedereen. Of je nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan bewegen doet: met de fysiofitheidscan ontdek je binnen een half uur hoe je op een eenvoudige manier aan jouw gezondheid kunt werken. Daarnaast heb je aan het einde van de scan een goed beeld van jouw fysieke gesteldheid. Ook krijg je een persoonlijk bewegingsadvies.

Waaruit bestaat de fysiofitheidscan?

Wij, als Fysiotherapeut, nemen tijdens deze scan een aantal testen bij je af. Hierdoor krijgen we een beeld van de kracht van jouw spieren, leninheid, vetpercentage en coördinatie. De fysiofitheidscan bestaat uit de volgende zeven onderdelen:

  • Conditie
  • Kracht
  • Lenigheid
  • Bloeddruk
  • Vetpercentage
  • Glucose – en cholesterolmeting
  • Uitleg en persoonlijk advies

Wat is het resultaat?

Na afloop van de test worden de resultaten direct met je besproken en krijg je een persoonlijk advies. Misschien ben je fitter dan je denkt, of moet je juist meer bewegen. Na de fitheidscan ontdek je in ieder geval waarmee je je gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geven wij je een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn Ook kan je bij ons werken aan je conditie, fitheid, kracht of bijvoorbeeld lenigheid in één van onze uitgebreide oefenzalen.

Als afsluiting van de scan ontvang je een schriftelijk overzicht met je resultaten, waardoor je een goed overzicht krijgt van jouw fysieke gesteldheid.

Therapeuten voor Fysiofitheidscan

Bob Mos

Fysiotherapeut

Elke ter Braak

(Kinder)fysiotherapeut MSc

Manueel therapeut Ferit Uncu Ferit Uncu

Manueel therapeut

Kick Winkelhorst

Fysiotherapeut

Linda Willemsen Fysiotherapeut Linda Willemsen

Fysiotherapeut

Sander Greve

Manueel therapeut

Stefanie Morsink Fysiotherapeut Stefanie Morsink

Fysiotherapeut

Nina Moll Fysiotherapeut Teamfysio Nina Moll

Fysiotherapeut

Joyce Lefers Joyce Lefers

Fysiotherapeut

Carmen Schartman Carmen Schartman

Fysiotherapeut

Jorieke Munsterhuis

Fysiotherapeut

Mark Schonewille Mark Schonewille

Fysiotherapeut

* deze behandeling is een specialisatie van TeamFysio