Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Bij TeamFysio geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Immers als mens wil je je gehoord en begrepen voelen. Wij luisteren naar je om zo vast te stellen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Als Fysiotherapeuten zijn wij gespecialiseerd in spier- en peesklachten. We kiezen er, ter ondersteuning van onze specialisatie, bewust voor om met onze praktijk zoveel mogelijk in Gezondheidscentra dan wel Sportcentra gevestigd te zijn. Veel van onze locaties beschikken dan ook over uitgebreide medische-, sport-, trainings- en oefenfaciliteiten.

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent voor jou dat we een breed scala aan behandelingen en specialismen bieden om jou van je spier- en/of peesklachten af te helpen. En daar waar dit bijvoorbeeld door ziekte niet gaat, de klacht dusdanig te laten afnemen dat het beter gaat.

Of het nu gaat om je rug, schouder, nek of je knie, voor elke vraag is een passende behandeling. Welke bijvoorbeeld kan bestaan uit een combinatie van fysiotherapie en sporten onder begeleiding. Je kan hiervoor zonder verwijsbrief van je Huisarts of Medisch Specialist een afspraak maken. Wij kijken samen met jou wat er aan de hand is en stellen een behandelprogramma voor je op.