Frederieke Meijer

Mijn naam is Frederieke Meijer en ik ben sinds de zomer van 2017 werkzaam bij TeamFysio als Algemeen Fysiotherapeut. Wat ik het leukste vind aan mijn baan als Fysiotherapeut is dat ik ‘echt’ iets voor mensen kan betekenen en het hele zorgproces met hen mag doorlopen. Vanaf het moment dat een patiënt met een (pijn)klacht bij ons komt, tot het moment dat hij klachtenvrij de deur uit loopt.

Ook de omgang met verschillende mensen en persoonlijkheden heeft mij altijd enorm aangetrokken. Om die reden vind ik het als mens en als zorgverlener belangrijk dat je er voor een ieder bent, een luisterend oor kan bieden, duidelijk bent in wat wel en niet mogelijk is en meedenkt in een passende behandeling.

Sinds de zomer van 2018 heb ik mij verder gespecialiseerd in patiënten met COPD. Juist als je een chronische ziekte hebt, lijkt het vaak of er nog maar weinig behandelingen mogelijk zijn. Om het moment dat je dan juist met kleine oefeningen het verschil kan maken, voelt heel goed.

Mijn specialisaties en aandachtsgebieden zijn: 

  • (Algemene) fysiotherapie
  • Patiënten met COPD

 

 

Volg ons

Onze praktijken

Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd op verschillende locaties in Twente onder andere Enschede, Hengelo en Losser. En kenmerken zich doordat zij gevestigd zijn in moderne gezondheids- en sportcentra.