Patrick Hillen

Mijn naam is Patrick Hillen. Ik heb voor het vak van Fysiotherapeut gekozen omdat ik veel energie krijg van het afwisselende karakter en me erg interesseer voor “bewegen” in de breedste zin van het woord. Elke dag ontmoet je verschillende personen met diverse (pijn)klachten. Ik vind het als Fysiotherapeut belangrijk om mensen inzicht te geven in een goede manier van bewegen, hierdoor kan je namelijk zelf veel (pijn)klachten voorkomen en bovendien sneller herstellen.

Als een patiënt je na een behandeling bedankt omdat hij/zij pijnvrij is en weer goed kan bewegen, dan is dat het mooiste compliment.

Tijdens mijn studie voor Algemeen Fysiotherapeut heb ik een minor gevolgd voor de behandeling van klachten met betrekking tot de wervelkolom. Zodat je als therapeut breder naar een klacht kan leren kijken. Dat is ook de reden dat ik binnenkort zal starten met de Masteropleiding tot Manueel therapeut. Om zo meer en meer kennis op te bouwen, wat de oorzaak van een bepaalde (pijn)klacht of klachtenpatroon kan zijn, en daardoor effectiever te kunnen behandelen.

Mijn specialisaties en aandachtsgebieden zijn: 

  • (Algemene) fysiotherapie
  • Dry needling
  • Wervelkolom problematiek

 

Volg ons

Onze praktijken

Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd op verschillende locaties in Twente onder andere Enschede, Hengelo en Losser. En kenmerken zich doordat zij gevestigd zijn in moderne gezondheids- en sportcentra.