Vacature Master Manueel therapeut

Ben jij een daadkrachtige Manueel therapeut, met aandacht voor jouw patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

TeamFysio is een maatschap met verschillende fysiotherapiepraktijken in Twente. Wij hebben een energiek team en zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht het verschil maakt in onze behandelingen. Als Fysiotherapeuten van TeamFysio zijn wij met name toegespitst op spier- en peesklachten, wij maken intensief gebruik van de combinatie echografie en shockwave en staan open voor nieuwe behandelmethoden als EPTE en bijv. magneetveldtherapie. Onze organisatiecultuur staat voor: nuchterheid, spontaniteit, daadkracht, collegialiteit en sportiviteit.

Wie ben jij?

Jij hebt je als Fysiotherapeut gespecialiseerd in de rol van Manueel therapeut, bij voorkeur op Master niveau en beschikt naast je vakinhoudelijke kennis over een gezonde dosis inlevingsvermogen. Patiënten voelen zich bij jou op hun gemak, gehoord en begrepen. Jouw daadkracht geeft hen vertrouwen op een effectieve en passende behandeling. Je vindt het plezierig om in een jong en energiek team te werken, waarin sportieve prestaties erg worden gewaardeerd. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Twente, beschikt over rijbewijs B en vindt het geen probleem om af en toe op een andere TeamFysio praktijk te werken.

Wat hebben wij voor jou?

Wij hebben voor jou: een vlotte werkomgeving, waar zeker ruimte is voor humor. Marktconforme arbeidsvoorwaarden en ruimte om pro-actief jouw agenda in te delen en te vullen. Binnen onze organisatie bieden wij zowel de mogelijkheid om je op jouw vakgebied te ontwikkelen, als om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Het betreft een fulltime functie, waarbij je voornamelijk in Hengelo werkzaam zal zijn.

Wil je een keer kennismaken?

Stuur dan een bondige brief met jouw motivatie en je cv naar Sander Greve: s.greve@teamfysio.nl

Volg ons

Onze praktijken

Onze fysiotherapiepraktijken zijn gevestigd op verschillende locaties in Twente onder andere Enschede, Hengelo en Losser. En kenmerken zich doordat zij gevestigd zijn in moderne gezondheids- en sportcentra.