Voetjesspreekuur

Struikelt jouw kind(je) vaker dan andere kinderen? Of slijten zijn schoenen aan één kant of heel snel? Heeft jouw kind(je) pijn in zijn voet(en) of benen?

Dan kan kinderfysiotherapie in combinatie met podotherapie wellicht helpen. Wanneer een kind nog in de groei is, kunnen de Kinderfysiotherapeut en de Podotherapeut de voeten en benen van jouw kind(je) nog actief corrigeren. Hoe eerder je hiermee begint, hoe meer effect op latere leeftijd.

Ons voetjesspreekuur

Heb je vragen over het looppatroon of de voet- en kniestanden van jouw zoon of dochter? Kom dan eens langs op het voetjesspreekuur bij Medisch centrum de Kievit in Hengelo. Tijdens dit GRATIS spreekuur onderzoekt onze Kinderfysiotherapeut ‘Elke’ samen met Podotherapeut ‘Manon’ jouw kind(je). Vervolgens kunnen we met jou bespreken wat we voor jouw zoon of dochter kunnen betekenen.

Dit kan uiteenlopen van advies ten aanzien van schoeisel of looppatroon tot een behandeling door een Kinderfysiotherapeut en/of Podotherapeut.

Het voetjesspreekuur vindt eens per zes weken plaats, in het Medisch centrum de Kievit te Hengelo en is uitsluitend op afspraak. Voor de actuele data van het voetjesspreekuur en het maken van een afspraak kan je ons bellen T. 088 291 84 04.

Voetjesspreekuur